Brand: Johnson and Johnson
Šifra proizvoda: 77
Dostupnost: Na stanju
54.90 KM 110.00 KM

Izaberite parametre:

Pozovite 062 379 945 i naručite!

Ako se prvi put susrećete sa internet trgovinom i nije Vam jasno kako izvršiti narudžbu, omogućili smo Vam da to učinite i pozivom 062 379 945. Također smo dostupni na Viberu i WhatsApp

Johnson and Johnson Acuvue Advance
Dioptrijaod -12.00 do +8.00
Rok trajanja32 mjeseci ili više
Vrijeme nošenja14 dana
MaterijalGalyfilcon A
Mogu li spavati s lećamaNe
Sadržaj vode47%
Propusnost kisika100 Dk/t
Promjer14.0
UV filtarDa
Pakiranje6 kom
ProizvođačJohnson and Johnson
Krivulja8.3 i 8.7

Kontaktne leće Acuvue Advance

Kontaktne leće Acuvue Advance with Hydraclear sadrže jedinstvenu tehnologiju HYDRACLEAR koja leću čini mekom i udobnom, čak i u teškim uvjetima, a propusnost kisika iznad standarda osigurava jasne, svijetle i zdrave oči. Ovo su prve kontaktne leće izrađene od silikon hidrogel materijala na tržištu. Preporučeno vrijeme nošenja je 14 dana.

Zbog velike marketinške i prodajne podrške proizvođača Johnson&Johnson koji je posebno naglasio visoku propusnost kisika (u usporedbi s tradicionalnim hidrogel materijalima), kontaktne leće Acuvue Advance nakon što su prezentirane široj javnosti, doživjele su veliki uspjeh.

Jednostavno korištenje

Kontaktne leće Acuvue Advance nisu namijenjene nošenju tijekom noći. Leće su jednostavne za korištenje i sadrže oznaku 123 za pravilno postavljanje kontaktne leće. Ako sa strane pogledate u leće prema svjetlu, brzo i jednostavno možete saznati je li leća pravilno orijentirana.

Acuvue Advance sadrže i UV filtar, no unatoč tome za potpunu zaštitu potrebno je koristiti sunčane naočale jer kontaktne leće prekrivaju samo prednji dio oka, no ne i bjeloočnice.

GARANCIJA
NAJNIŽE
CIJENE!

Garantujemo Vam najpovoljnije cijene kontaktnih leća u Bosni i Hercegovini.

U slučaju da pronađete nižu cijenu od naše, dobićete dodatnih 10% popusta na pronađenu cijenu.