Brand: Johnson and Johnson
Šifra proizvoda: 28
Dostupnost: Na stanju
64.90 KM 130.00 KM

Izaberite parametre:

Pozovite 062 379 945 i naručite!

Ako se prvi put susrećete sa internet trgovinom i nije Vam jasno kako izvršiti narudžbu, omogućili smo Vam da to učinite i pozivom 062 379 945. Također smo dostupni na Viberu i WhatsApp

Johnson and Johnson 1 Day Acuvue TruEye
Dioptrijaod +6.00 do -12.00
Rok trajanja32 mjeseci ili više
Vrijeme nošenja1 dan
MaterijalNarafilcon A
Mogu li spavati s lećamaNe
Sadržaj vode46%
Propusnost kisika118 Dk/t
Promjer14.2
UV filtarDa
Pakiranje30 kom
ProizvođačJohnson and Johnson
Krivulja8.5 a 9.0

Kontaktne leće 1-Day Acuvue TruEye

1 Day Acuvue TruEye kontaktne leće napravljene su od Narafilcon A silikon hidrogel materijala koji donosi mekoću i vlažnost, a samim time i udobnost vašim očima. Jednodnevne kontaktne leće zasnovane su za jednokratnu upotrebu te tako ne zahtijevaju nikakvu pohranu ili njegu. Lagano i praktično korištenje zasigurno je jedan od razloga zašto jednodnevne kontaktne leće postaju sve popularnije, a tome sigurno pridonosi i zdrav osjećaj zbog ne zadržavanja nečistoća na njihovoj površini.

Hydraclear tehnologija

Nova, inovativna tehnologija donosi nove, još bolje leće. Upravo zbog Hydraclear tehnologije, do vaše će rožnice dospjeti čak 98% kisika, koji je od iznimne važnosti za zdravlje i bjelinu vašim očiju.

Zaštita od UV zraka

Kontaktne leće 1 Day Acuvue proizvedene su s UV filtrom koji štiti vaše oči od UVA i UVB zraka. Potrebno je uzeti na znanje kako leće ne štite cijelu površinu oka te kako bjeloočnica ostaje nezaštićena zbog čega je i dalje potrebna zaštita sunčanim naočalama.

GARANCIJA
NAJNIŽE
CIJENE!

Garantujemo Vam najpovoljnije cijene kontaktnih leća u Bosni i Hercegovini.

U slučaju da pronađete nižu cijenu od naše, dobićete dodatnih 10% popusta na pronađenu cijenu.