Brand: Johnson and Johnson
Šifra proizvoda: 12
Dostupnost: Na stanju
55.90 KM 80.00 KM

Izaberite parametre:

Pozovite 062 379 945 i naručite!

Ako se prvi put susrećete sa internet trgovinom i nije Vam jasno kako izvršiti narudžbu, omogućili smo Vam da to učinite i pozivom 062 379 945. Također smo dostupni na Viberu i WhatsApp

Johnson and Johnson Acuvue Oasys
Dioptrijaod -12.00 do +8.00
Rok trajanja48 mjeseci ili više
Vrijeme nošenja14 dana
MaterijalSenofilcon A
Mogu li spavati s lećamaDa
Sadržaj vode38%
Propusnost kisika147 Dk/t
Promjer14.0
UV filtarDa
Pakiranje6 kom
ProizvođačJohnson and Johnson
Krivulja8.4 i 8.8

Acuvue Oasys Hydraclear Plus

Kontaktne leće Acuvue Oasys su nova generacija leća za dvotjednu izmjenu proizvođača Johnson & Johnson. Ove leće zadovoljit će i najzahtjevnije korisnike. Predstavljene su kao nasljednice prvih silikon hidrogel leća na tržištu – Acuvue Advance koje su zamijenile tradicionalno kvalitetne i vrlo popularne Acuvue 2.

Nova tehnologija

Acuvue Oasys sadrže Hydraclear Plus tehnologiju kod koje se pomoću jedinstvene formule ugrađuje veća količina ovlaživača u sam materijal kontaktne leće. Hydraclear plus tehnologija pomaže očima da zadrže prirodnu vlažnost kako prilikom stavljanja i skidanja kontaktnih leća ne biste osjećali nelagodu.

Leće Acuvue Oasys prikladne su za osjetljive i opterećene oči te imaju natprosječnu propusnost kisika. Leće su prikladne i za prošireno – kontinuirano nošenje – 7 dana i 6 noći, nakon čega je potrebna zamjena novima (stari par ne može se koristiti ponovno). Za ovaj način nošenja posavjetujte se sa svojim okulistom. Mišljenja o tome kako koristiti kontaktne leće razlikuju se i među stručnjacima.

Kontaktne leće Acuvue Oasys idealan su izbor za korisnike koji imaju osjećaj suhih očiju i za sve one koji provode nekoliko sati dnevno ispred računala ili u klimatiziranim sobama.

GARANCIJA
NAJNIŽE
CIJENE!

Garantujemo Vam najpovoljnije cijene kontaktnih leća u Bosni i Hercegovini.

U slučaju da pronađete nižu cijenu od naše, dobićete dodatnih 10% popusta na pronađenu cijenu.