Brand: Alcon (Ciba Vision)
Šifra proizvoda: 17
Dostupnost: Na stanju
42.90 KM 50.00 KM

Izaberite parametre:

Pozovite 062 379 945 i naručite!

Ako se prvi put susrećete sa internet trgovinom i nije Vam jasno kako izvršiti narudžbu, omogućili smo Vam da to učinite i pozivom 062 379 945. Također smo dostupni na Viberu i WhatsApp

Alcon (Ciba Vision) Air Optix Aqua
Dioptrijaod -10.00 do +6.00
Rok trajanja32 mjeseci ili više
Vrijeme nošenja30 dana
MaterijalLotrafilcon B
Mogu li spavati s lećamaDa
Sadržaj vode33%
Propusnost kisika110 Dk
Promjer14.2
UV filtarNe
Pakiranje3 kom
ProizvođačAlcon (Ciba Vision)
Krivulja8.6

Kontaktne leće Air Optix Aqua

Proizvođač Alcon donosi nove mjesečne kontaktne leće Air Optix Aqua koje su nadogradnja nekad poznatih O2 Optix kontaktnih leća. Osim samog dizajna, nove kontaktne leće donose i nova poboljšana svojstva, poput veće propusnosti kisika.

Inovativna tehnologija koja jamči udobnost

Ukoliko ste u prošlosti imali poteškoće s taloženjem naslaga poput praha ili masti na površini leće, što ju je učinilo neugodnom za nošenje i prije svega prljavom, u laboratorijima Alcona razvili su inovativan pristup koji brine da leće ostanu udobne i čiste duže vremena. Iznimno tanka površina leće dozvoljava suzama da neometano obavljaju svoju funkciju. Suze se ravnomjerno podijele po cijeloj površini leće te tako tvore zaštitni sloj koji sprječava stvaranje depozita. Leće na taj način pružaju jasan vid i veću udobnost. 

Za zdrav i svjež pogled

Air Optix Aqua propušta do 5× više kisika od klasičnih leća. Leće su iznimno prozračne i dozvoljavaju neprekinut dotok kisika tijekom cijelog razdoblja korištenja. Visoka propusnost kisika iznimno je važna kod očuvanja zdravlja i bjeline očiju. Korištenje kontaktnih leća Air Optix Aqua sada je još jednostavnije. Za lakše pronalaženje u posudici za pohranu, leće su blago tonirane. Unatoč obojenosti, leće neće promijeniti vašu prirodnu boju očiju.

GARANCIJA
NAJNIŽE
CIJENE!

Garantujemo Vam najpovoljnije cijene kontaktnih leća u Bosni i Hercegovini.

U slučaju da pronađete nižu cijenu od naše, dobićete dodatnih 10% popusta na pronađenu cijenu.