Brand: Maxvue Vision
Šifra proizvoda: 47
Dostupnost: Na stanju
59.90 KM 100.00 KM

Izaberite parametre:

Pozovite 062 379 945 i naručite!

Ako se prvi put susrećete sa internet trgovinom i nije Vam jasno kako izvršiti narudžbu, omogućili smo Vam da to učinite i pozivom 062 379 945. Također smo dostupni na Viberu i WhatsApp

Maxvue Vision Crazy ColourVUE
Dioptrija0.00
Rok trajanja32 mjeseci ili više
MaterijalHydrogel Terpolymer
Mogu li spavati s lećamaNe
Sadržaj vode45%
Propusnost kisika22 Dk/t
Promjer14.0
UV filtarNe
Pakiranje2 kom
ProizvođačMaxVUE Vision
Krivulja8.6

Kontaktne leće Crazy ColourVUE

Kontaktne leće Crazy ColourVUE su godišnje leće koje možete često koristiti za različite prigode. BlackOut leće u potpunosti prekrivaju vašu šarenicu za zastrašujuć izgled. Prozirni dio leće na zjenici omogućava da i dalje normalno vidite, ali vaše oči će biti potpuno crne.

Kontaktne leće Crazy, uz dobru njegu i visoki stupanj higijene prilikom rukovanja, moguće je koristiti tijekom cijele godine. Ukoliko se odlučite za redovito nošenje, savjetujemo korištenje od 3 mjeseca. Kontaktne leće Crazy ColourVUE dostupne su samo bez dioptrije.

Među najatraktivnijim obojenim kontaktnim lećama sigurno su npr. Anaconda, plava zvijezda, Whiteout, pomrčina, vatra, crvene, plave i ostale.

Crazy ColourVUE leće nužno je promijeniti 360 dana od prvog korištenja. Uz proizvod se preporučuje kupnja otopine kako bi se izbjegla suhoća očiju.

Napomena: prikazane obojene leće mogu se razlikovati od konačne boje kontaktnih leća i također od konačnog učinka boje leće u vašem oku, zato za moguće razlike ne odgovaramo.

Njega kontaktnih leća ColourVUE Crazy 

Nakon prvog otvaranja, kontaktne leće možete čuvati do 365 dana, nakon čega ih morate baciti. Važno je da pravilno i redovito brinete za leće, kako bi se osiguralo udobno nošenje. Čistite i čuvajte leće u kvalitetnim višenamjenskim otopinama. Ne ostavljajte leće u istoj otopini duže od 5 dana. Svakih 5 dana ponovite proces čišćenja i pohranite ih u svježu otopinu. Ne zaboravite zamijeniti posudicu za leće svaka tri mjeseca. Udobno nošenje ovisi o pravilnoj njezi kontaktnih leća.
GARANCIJA
NAJNIŽE
CIJENE!

Garantujemo Vam najpovoljnije cijene kontaktnih leća u Bosni i Hercegovini.

U slučaju da pronađete nižu cijenu od naše, dobićete dodatnih 10% popusta na pronađenu cijenu.