Brand: Coopervision
Šifra proizvoda: 9
Dostupnost: Na stanju
64.90 KM 110.00 KM

Izaberite parametre:

Pozovite 062 379 945 i naručite!

Ako se prvi put susrećete sa internet trgovinom i nije Vam jasno kako izvršiti narudžbu, omogućili smo Vam da to učinite i pozivom 062 379 945. Također smo dostupni na Viberu i WhatsApp

Coopervision Biofinity
Dioptrijaod -12.00 do +8.00
Rok trajanja48 mjeseci ili više
Vrijeme nošenja30 dana
MaterijalComfilcon A
Mogu li spavati s lećamaDa
Sadržaj vode48%
Propusnost kisika160 Dk/t
Promjer14.0
UV filtarNe
Pakiranje6 kom
ProizvođačCooperVision
Krivulja8.6

Kontaktne leće Biofinity

Kontaktne leće Biofinity su nove silikon hidrogel leće s jedinstvenom kombinacijom visokog udjela vode i ekstremne propusnosti kisika. Zbog spomenutih svojstava kontaktne leće Biofinity u mnogim aspektima nadmašuju brandove poput PureVision, Acuvue Oasys i Air Optix Night and Day.

Mjesečne kontaktne leće Biofinity namijenjene su dnevnom nošenju, ali i spavanju. Prikladne su i za kontinuirano korištenje u trajanju od 30 dana bez uklanjanja iz oka. Za ovaj način nošenja ipak se posavjetujte sa svojim okulistom.

Visoka propusnost kisika

Kontaktne leće Biofinity donose balans između udjela vode i propusnosti kisika koji postiže vrijednost 160 Dk/t (x10–9). U konvencionalnim silikon hidrogel materijalima propusnost kisika ovisi o količini silikonskih čestica koje su hidrofobne (lipofilne). Uz veći udio vode, propusnost se smanjuje.

Revolucionarna tehnologija AQUAFORM primjenjuje novi silikon monomer koji osigurava visoku propusnost kisika. Uspostavlja vodikove veze s molekulama vode i stvara prirodno hidrofilnu kontaktnu leću koja zadržava vodu unutar leće, smanjujući dehidraciju na minimum. Sposobnost vlaženja materijala sadržana je unutar samog materijala i ne sadrži aditive, premaze, ovlaživače ili sredstva za tretiranje površine. Visoki sadržaj vode, mala dehidracija, manje silikona i više kisika dovode do bolje udobnosti nošenja leće tijekom cijelog dana.

Dodatne prednosti Biofinity kontaktnih leća

Vlažnost je jedna od najvažnijih značajki za udobno nošenje leća. Vlažna površina omogućuje ravnomjernu raspodjelu filma na površini oka pa na taj način leće ostaju vlažne na prirodni način.

Materijal ovih kontaktnih leća je neionski, tj. ne sadrži električki nabijene čestice stoga je vrlo otporan na formiranje naslaga bjelančevina i lipida koji se nalaze u oku i njegovoj okolini.

Asferični prednji dio poboljšava optička svojstva leće, pogotovo vidnu oštrinu prilikom slabog osvjetljenja te omogućuje korekciju astigmatizma i staračke dalekovidnosti.

Zaobljeni rubovi povećavaju udobnost nošenja i sprječavaju oštećenja boje gdje je leća smještena u oku.

Veća zakrivljenost stražnjeg dijela za bolji raspored pritiska na površini oka, čime se povećava udobnost nošenja.

GARANCIJA
NAJNIŽE
CIJENE!

Garantujemo Vam najpovoljnije cijene kontaktnih leća u Bosni i Hercegovini.

U slučaju da pronađete nižu cijenu od naše, dobićete dodatnih 10% popusta na pronađenu cijenu.