Brand: Coopervision
Šifra proizvoda: 21
Dostupnost: Na stanju
94.90 KM

Izaberite parametre:

Pozovite 062 379 945 i naručite!

Ako se prvi put susrećete sa internet trgovinom i nije Vam jasno kako izvršiti narudžbu, omogućili smo Vam da to učinite i pozivom 062 379 945. Također smo dostupni na Viberu i WhatsApp

Coopervision Frequency 55 Aspheric
Dioptrijaod -10.00 do +8.00
Rok trajanja48 mjeseci ili više
Vrijeme nošenja30 dana
MaterijalMethafilcon A
Mogu li spavati s lećamaNe
Sadržaj vode55%
Propusnost kisika19 Dk/t
Promjer14.4
UV filtarNe
Pakiranje6 kom
ProizvođačCooperVision
Krivulja8.4 a 8.7

Kontaktne leće Frequency 55 Aspheric

Frequency 55 Aspheric kontaktne leće su dio CooperVision Frequency obitelji kontaktnih leća koje odlikuje pristupačna cijena, praktično korištenje i udobnost nošenja.

Frequency 55 Aspheric kontaktne leće imaju sve prednosti kontaktnih leća Frequency 55, a uz to vam nude još oštriji vid. Omogućuju vam poboljšanu razlučivost i obogaćuju kontrast u slabijim svjetlosnim uvjetima. Zbog asferičnog dizajna dobar su odabir za osobe s malim astigmatizmom. Lagano su obojene tako da je umetanje i traženje olakšano. Materijal od kojeg su izrađene leće (Metafilcon A) je iznimno otporan u borbi protiv naslaga. Frequency 55 Aspheric jednostavno će oduševiti preciznom izradom i posebnim dizajnom.

UltraSync® tehnologija

Frequency 55 meke kontaktne leće temelje na jedinstvenom UltraSync® Cast Moulding sistemu pomoću kojeg se izrađuje tanka funkcionalna kontaktna leća, udobno smještena na oku tijekom dana. Ovaj ekskluzivni dizajn ne samo što pruža izuzetnu udobnost, već je i jednostavan za korištenje.

Frequency 55 kontaktne leće namijenjene su svakodnevnom nošenju, a poslije mjesec dana korištenja potrebno ih je zamijeniti. Mogu se koristiti i za produženo nošenje, no prethodno se posavjetujte sa svojim okulistom. 

GARANCIJA
NAJNIŽE
CIJENE!

Garantujemo Vam najpovoljnije cijene kontaktnih leća u Bosni i Hercegovini.

U slučaju da pronađete nižu cijenu od naše, dobićete dodatnih 10% popusta na pronađenu cijenu.