Brand: Johnson and Johnson
Šifra proizvoda: 137
Dostupnost: Na stanju
59.90 KM 120.00 KM

Izaberite parametre:

Pozovite 062 379 945 i naručite!

Ako se prvi put susrećete sa internet trgovinom i nije Vam jasno kako izvršiti narudžbu, omogućili smo Vam da to učinite i pozivom 062 379 945. Također smo dostupni na Viberu i WhatsApp

Johnson and Johnson 1 Day Acuvue Moist Multifocal
Dioptrijaod -9.00 do +6.00
Rok trajanja24 mjeseci ili više
Vrijeme nošenja1 dan
MaterijalEtafilcon A
Mogu li spavati s lećamaNe
Sadržaj vode58 %
Promjer14.3
UV filtarDa
Pakiranje30 kom
ProizvođačJohnson and Johnson
Krivulja8.4

Kontaktne leće 1-Day Acuvue Moist Multifocal

Imate poteškoće kod čitanja sitnih slova? Jeste li imali namjeru pročitati novine ili knjigu, no sva su slova nejasna i mutna, a jedino što vam pomaže je čitanje s veće udaljenosti? Sigurno imate presbiopiju, što je sasvim prirodno kod osoba iznad 45 godina.

Jasan vid na svim udaljenostima

Pomoću 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL leća doživjet ćete jasan i oštar vid na blizu, srednjim udaljenostima i na daleko bez obzira na svjetlosne uvjete (mrak, sunce itd.).Inovativna tehnologija vlaženja LACREON® Technology

Kontaktne leće branda ACUVUE® s posebnom tehnologijom održavaju leće vlažnim tijekom cijelog razdoblja nošenja. Koristeći 1-Day Acuvue Moist Multifocal kontaktne leće, čišćenje i pohrana leća više nisu potrebni. LACREON® tehnologija leću održava vlažnom i udobnom čak i na kraju dana. 1-Day Acuvue Moist Multifocal pružaju i zaštitu od ultraljubičastih (UVA i UVB) zraka. 

Upozorenje: kontaktne leće s UV zaštitom nisu zamjena za UV zaštitne naočale jer ne prekrvaju oko u potpunosti. I dalje se preporučuje korištenje UV zaštitnih naočala, što će vam preporučiti i vaš okulist ili optometrist.

GARANCIJA
NAJNIŽE
CIJENE!

Garantujemo Vam najpovoljnije cijene kontaktnih leća u Bosni i Hercegovini.

U slučaju da pronađete nižu cijenu od naše, dobićete dodatnih 10% popusta na pronađenu cijenu.