Brand: Coopervision
Šifra proizvoda: 18
Dostupnost: Na stanju
37.90 KM 70.00 KM

Izaberite parametre:

Pozovite 062 379 945 i naručite!

Ako se prvi put susrećete sa internet trgovinom i nije Vam jasno kako izvršiti narudžbu, omogućili smo Vam da to učinite i pozivom 062 379 945. Također smo dostupni na Viberu i WhatsApp

Coopervision Biofinity
Dioptrijaod -12.00 do +8.00
Rok trajanja48 mjeseci ili više
Vrijeme nošenja30 dana
MaterijalComfilcon A
Mogu li spavati s lećamaDa
Sadržaj vode48%
Propusnost kisika160 Dk/t
Promjer14.0
UV filtarNe
Pakiranje3 kom
ProizvođačCooperVision
Krivulja8.6

Kontaktne leće Biofinity

Mjesečne kontaktne leće Biofinity izrađene su od silikon hidrogel materijala koji na jedinstven način kombinira visoki udio vode i ekstremnu propusnost kisika. Zahvaljujući tim svojstvima, Biofinity leće prednjače na području mjesečnih kontaktnih leća.

Biofinity kontaktne leće mogu se nositi tijekom dana i tijekom noći. Prema uputama proizvođača mogu se nositi i kontinuirano, bez uklanjanja iz očiju 30 dana, no za ovakav način korištenja posavjetujte se sa svojim okulistom. 

Ekstremna propusnost kisika i visoki udio vode

Biofinity mjesečne kontaktne leće donose ekstremno visoku propusnost kisika u vrijednost od 160 Dk/t koju omogućava inovativna tehnologija Aquamax. Aquamax tehnologija donosi i visoki udio vode te zadržava vodu unutar materijala. Smanjena dehidracija tako pruža dugotrajniju udobnost i svježinu.

Ostale prednosti

Materijal Biofinity kontaktnih leća, osim što je praktičan i jednostavan za korištenje, ne sadrži električki nabijene čestice zbog čega je otporan na taloženje nečistoće na površini leće. Biofinity kontaktne leće imaju i asferičan prednji oblik koji poboljšava vidnu oštrinu u slabo osvijetljenim uvjetima i pruža bolju korekciju astigmatizma i presbiopije. Zahvaljujući precizno oblikovanim zaobljenim rubovima i većoj zakrivljenosti stražnjeg dijela zbog kojih su leće veoma stabilne, Biofinity leće povećavaju udobnost i pruža bolju korekciju prilikom nošenja u usporedbi s ostalim lećama.

GARANCIJA
NAJNIŽE
CIJENE!

Garantujemo Vam najpovoljnije cijene kontaktnih leća u Bosni i Hercegovini.

U slučaju da pronađete nižu cijenu od naše, dobićete dodatnih 10% popusta na pronađenu cijenu.