Brand: Coopervision
Šifra proizvoda: 95
Dostupnost: Na stanju
54.90 KM 110.00 KM

Izaberite parametre:

Pozovite 062 379 945 i naručite!

Ako se prvi put susrećete sa internet trgovinom i nije Vam jasno kako izvršiti narudžbu, omogućili smo Vam da to učinite i pozivom 062 379 945. Također smo dostupni na Viberu i WhatsApp

Coopervision Proclear 1 Day multifocal
Dioptrijaod -10.00 do +6.00
AdicijaHI (do +2.50)
Rok trajanja48 mjeseci ili više
Vrijeme nošenja1 dan
MaterijalOmafilcon A
Mogu li spavati s lećamaNe
Sadržaj vode60%
Propusnost kisika37 Dk/t
Promjer14.2
UV filtarNe
Pakiranje30 kom
ProizvođačCooperVision
Krivulja8.7

Kontaktne leće Proclear 1 Day multifocal

Proclear 1 Day Multifocal kontaktne leće idealne su za osobe koje pate od presbiopije – staračke dalekovidnosti, a koje žele doživjeti iskustvo slobode nošenja jednodnevnih kontaktnih leća. Jedan od vodećih svjetskih proizvođača kontaktnih leća CooperVision obitelji leća Proclear dodao je i kontaktne leće Proclear 1 Day Multifocal koje osobama s presbiopijom omogućavaju savršen vid – iz dana u dan na svim udaljenostima.

Staračka dalekovidnost

U ranim četrdesetim godinama može doći do slabljenja vida na blizinu što može rezultirati čestim mijenjanjem naočala ili ograničenim korištenjem multifokalnih naočala. Proclear 1 Day Multifocal leće nude vam jednostavno korištenje, širok raspon dioptrijskih vrijednosti i izvrstan vid na blizu, daleko i sve udaljenosti između.

Pomoću PC tehnologije do savršenog vida

Ova patentirana tehnologija u izradi materijala koristi molekule koje su biokompatibilne s ljudskim tijelom. Spomenute molekule privlače i okružuju se vodom, što čini kontaktne leće Proclear 1 Day Multifocal iznimno udobnim i omogućava korisnicima cjelodnevni osjećaj svježine i ugoda – čak i nakon 12 sati nošenja.

GARANCIJA
NAJNIŽE
CIJENE!

Garantujemo Vam najpovoljnije cijene kontaktnih leća u Bosni i Hercegovini.

U slučaju da pronađete nižu cijenu od naše, dobićete dodatnih 10% popusta na pronađenu cijenu.